Sponsorlinks


15. juni 2024 • Uge 24
Antal besøg:
Online: 5
Sidst opdateret d. 14/6-2024Lav din egen Husk'ern

Her kan du bestille en Husk'ern. Der er 3 måder, hvorpå dette kan gøres. Forskellen på de måder er hvor lang tid det tager at udfylde skemaet. Her skal du tage stilling til, hvilke produktgrupper og produkter, der skal med på Husk'ern. Inden du går i gang med at bestille, vil vi foreslå dig følgende:

Udskriv en eksisterende Husk'ern. således, at du forstår logikken i opbygningen af den
Studer dit supermarked med hensyn til opbygning af produktgrupperne
Find ud af hvilken version du vil udfylde

Det kan godt være, at det ser uoverskueligt ud nu, men vi kan love dig, at den tid du bruger nu vil blive tjent rigeligt ind i fremtiden.

Ved Lang version skal du tage stilling til hvilke produktgrupper samt hvilke produkter, du vil have med på Husk'ern. Endvidere skal du tage stilling til rækkefølgen af produktgrupper i dit supermarked.

Ved Kort version skal du tage stilling til hvilke produktgrupper du vil have med på Husk'ern, samt tage stilling til rækkefølgen af produktgrupper i dit supermarked.

Ved Egen version har du mulighed for at designe din egen Husk'ern. Du bestemmer selv hvilke produktgrupper og produkter samt rækkefølgen heraf.

Det skal dog poienteres at vi forbeholder os ret til at ændre antallet af produktgrupper / produkter på din færdige Husk'ern™ i forbindelse med tilpasningen.

Klik her for at åbne en PDF fil som du kan udskrive. Den kan hjælpe dig med at lave en Husk'ern næste gang du skal i dit supermarked.Nyeste Husk'ern™


Netto - Cortexpark Vest
Føtex - Fredericia
ABC Lavpris - Videbæk
Rema 1000 - SønderborgSponsorlinks