Sponsorlinks


15. juni 2024 • Uge 24
Antal besøg:
Online: 8
Sidst opdateret d. 14/6-2024Historien om Husk'ern...

Historien om Husk'ern tager sin begyndelse i Frankrig i 1992. På daværende tidspunkt flyttede min kone, Lisbeth, og jeg til Frankrig. Da jeg ikke kunne tale fransk, startede jeg med at være jobsøgende og derfor var det naturligt at jeg også stod for indkøb. Disse indkøb foretog jeg en gang om ugen udefra en helt almindelig dosmerseddel.

Når jeg var i supermarkedet, gik den vilde jagt efter varerne på kryds og tværs af supermarkedet. Det blev jeg hurtigt træt af, så jeg lavede en huskeseddel opbygget efter supermarkedet, med de produkter på, som vi købte uge efter uge. Samtidig lavede jeg en madplan, så man samtidig kunne købe ind til ugens retter.

Dette resulterede i, at det blev meget hurtigere at handle, og risikoen for at glemme noget blev minimeret.

Jeg har efterfølgende fået mange opfordringer på at lave en huskeseddel, og jeg tænkte derfor, at der måtte være et behov for det. Det gav starten til denne webside, som har været mange år undervejs.

Så synes du også, at det er en god ide, synes jeg, at du skal gå i gang med at lave en Husk'ern og du vil sande hvor hurtigt, det er.

Det er også besparende, hvis man holder sig til det, der står på listen. Og husk, hvis der er noget, du ikke kan finde ud af, sender du bare en mail, så skal vi hjælpe dig, så godt vi kan.

Go' fornøjelse.

De bedste hilsener
Mik Achton-Boel
Stifter af Husk'ernNyeste Husk'ern™


Netto - Cortexpark Vest
Føtex - Fredericia
ABC Lavpris - Videbæk
Rema 1000 - SønderborgSponsorlinks